Ontdek de beste wijnbars in Nederland
wijnbar

Wat kost het om een high wine te bestellen?



Wat zijn de kosten voor het bestellen van een high wine?

Een high wine arrangement in Nederland kost gemiddeld tussen de €30 en €50 per persoon, afhankelijk van de locatie en de inhoud van het arrangement. Dit bedrag is inclusief een selectie van wijnen, bijpassende hapjes en eventueel extra's zoals koffie of thee.

Wat zijn de bijkomende kosten voor een high wine?

Naast de basisprijs van het high wine arrangement kunnen er nog extra kosten bijkomen, zoals eventuele fooien voor het personeel, kosten voor speciale dieetwensen of extra drankjes die buiten het arrangement vallen. Het is daarom altijd verstandig om vooraf goed te informeren naar de totale kosten van een high wine arrangement.

Welke wijn is geschikt om te serveren bij roodbaars?



Geschikte wijn bij roodbaars

Voor roodbaars is het aan te raden om een lichte en fruitige witte wijn te serveren, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio. Deze wijnen complementeren de delicate smaak van de vis zonder deze te overheersen.

Alternatieve opties

Een andere goede keuze is een droge Riesling of een Chardonnay met een lichte houtlagering. Deze wijnen hebben genoeg body en complexiteit om de smaken van de roodbaars aan te vullen, terwijl ze toch verfrissend blijven. Het is belangrijk om te kiezen voor een wijn die de vis aanvult en niet overheerst.

Welke wijn is geschikt om te serveren bij roodbaars